Feyenoord moet 'puzzel' van miljoenen leggen om topkandidaat Veerman te halen

Feyenoord moet 'puzzel' van miljoenen leggen om topkandidaat Veerman te halen

24-12-2021 10:14
83

Frank Arnesen bevestigt aan het Algemeen Dagblad dat Feyenoord concrete interesse heeft in Joey Veerman. De Rotterdammers hebben zich gemeld, maar het wordt 'puzzelen'.

Veerman staat nog tweeënhalf jaar onder contract in Friesland, maar wil een stap hogerop en ziet Feyenoord zitten. Ook Heerenveen is bereid mee te werken, mits er wordt voldaan aan de vraagprijs. Hoe hoog die is, wil Heerenveen-directeur Ferry de Haan niet zeggen. Afgelopen zomer kreeg AZ nul op het rekest na een bod van vijf miljoen euro.

Feyenoord heeft op dit moment niet de miljoenen om Veerman over te nemen van Veerman. Dat kan echter veranderen, aldus het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers hebben daarom al de vlucht naar voren genomen door aan te kloppen voor Veerman. Arnesen bevestigt dat.

"We hebben ons gemeld, maar het zou ook pas voor in de zomer kunnen zijn", laat een 'ingewijde in De Kuip' weten aan het AD. "Het is puzzelen." Volgens De Haan is 'de situatie vrij simpel'. "Het is zeker niet zo dat wij Veerman moeten verkopen om het hoofd boven water te houden. Maar Heerenveen is wel een club die het moet hebben van aan- en verkopen."