'Feyenoord wil ver gaan voor Bazoer, ondanks hoge vraagprijs van Vitesse'

'Feyenoord wil ver gaan voor Bazoer, ondanks hoge vraagprijs van Vitesse'

07-01-2022 17:33
190

Feyenoord wil alles op alles zetten om Riechedly Bazoer deze maand naar De Kuip te halen, meldt Voetbal International. Het is al langer duidelijk dat de Rotterdammers geïnteresseerd zijn in de verdediger annex middenvelder van Vitesse.

Deze week werd duidelijk dat naast PSV, Benfica en Sporting Portugal ook Feyenoord interesse heeft in Bazoer, die over een aflopend contract beschikt. Waar de drie eerstgenoemden naar verluidt inzetten op een transfervrije move, wil Feyenoord nu al handelen: volgens VI doet technisch directeur Frank Arnesen er 'alles' aan om Bazoer snel naar Rotterdam te halen.

Wedden

Meer odds

De nummer drie van de Eredivisie heeft al contact gelegd met Vitesse voor Bazoer. Eerder werd duidelijk dat de Arnhemmers niet zomaar meewerken aan een wintertransfer van de Oranje-international. Vitesse zou minimaal twee miljoen euro willen ontvangen voor Bazoer. Feyenoord is echter bereid om ver te gaan voor de geboren Utrechter.

Trainer Arne Slot is ook groot voorstander van de komst van Bazoer. De multifunctionele Vitesse-speler geeft Slot een extra optie voor het middenveld en in de verdediging. Dat zijn twee linies die relatief dun bezet zijn bij Feyenoord.