'Schalke, Emmen en Roda melden zich bij NEC, dat nog geen zaken wil doen'

'Schalke, Emmen en Roda melden zich bij NEC, dat nog geen zaken wil doen'

11-01-2022 17:48
35

Ole Romeny mag ondanks interesse uit Duitsland en de Keuken Kampioen Divisie niet vertrekken bij NEC. De aanvaller kan pas weg als de Nijmegenaren een nieuwe spits hebben gehaald.

NEC zit door de blessure van Pedro Ruiz met een spitsenprobleem. Alleen Ali Akman en Ole Romeny kunnen in de punt van de aanval spelen en dus is de belangstelling voor laatstgenoemde nog geen reden voor de Nijmegenaren om het eigen jeugdproduct te verkopen. Volgens De Gelderlander is dat een teleurstelling voor Schalke 04, FC Emmen en Roda JC, die Romeny graag over wilden nemen.

Of het nog van een transfer gaat komen, is de vraag. Trainer Rogier Meijer gaf tegenover de regionale krant aan dat het 'een lastig verhaal wordt' om nog een nieuwe aanvalsleider aan de selectie toe te voegen, maar technisch directeur Ted van Leeuwen blijft zoeken. Mocht er niemand komen, blijft Romeny in Nijmegen. Dat zou geen ramp zijn, aangezien hij zich op het trainingskamp van de club in Alhaurín El Grande liet zien.

De geboren Nijmegenaar stond in de eerste seizoenshelft slechts één keer in de basis en viel tien keer in. Hij scoorde niet in Eredivisie-verband, maar maakte wel een doelpunt in het bekertreffen met Capelle.