Sampdoria-voorzitter is woest op Ihattaren: 'Leugens, alles is verzonnen'

Sampdoria-voorzitter is woest op Ihattaren: 'Leugens, alles is verzonnen'

13-01-2022 16:45 Laatste update: 16:49
183

Mohamed Ihattaren heeft zich niet populair gemaakt bij Sampdoria. De aanvallende middenvelder deelde in een interview in De Telegraaf dat hij zich niet op zijn gemak voelde in Genoa en dat hij dat weet aan de lakse houding van de club.

Ihattaren liet onder meer optekenen dat Sampdoria afspraken niet nakwam, dat ze geen salaris betaalden en dat ze hem als negentienjarige speler in het buitenland aan zijn lot overlieten. Uiteindelijk vertrok hij uit Genua om er niet meer terug te keren en nu werkt hij samen met Gerald Vanenburg aan zijn comeback, die wellicht bij FC Utrecht plaats zal vinden.

Marco Lanna, de nieuwe voorzitter van Samp, reageert op een persconferentie woest op de aantijgingen. "Dit is allemaal onzin, het zijn grote leugens", zegt hij fel. "Het hele interview is bij elkaar gelogen. Iedereen hier bij Sampdoria zegt dat er niks van klopt."

Dat Ihattaren geen geld van Sampdoria krijgt, klopt volgens Lanna wel. Hij vindt dat niet meer dan terecht. "Hij is zomaar weggegaan en daarom konden wij hem een boete opleggen. We hebben besloten om dat niet te doen, maar dat betekent wel dat we hem geen salaris hoeven te betalen tot eind januari. Dat is de deal, afgesproken met zijn advocaten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie