'Eerlijk gezegd denk ik niet echt aan City nu, ik ben gewoon bezig met Feyenoord'

'Eerlijk gezegd denk ik niet echt aan City nu, ik ben gewoon bezig met Feyenoord'

04-02-2022 12:15
36

Philippe Sandler mocht bij Manchester City de absolute top van dichtbij aan het werk zien, maar maakte op Deadline Day een transfer naar Feyenoord en is voorlopig dus weer in de Eredivisie te bewonderen. Daar is ook helemaal niets mis mee, benadrukt hij in gesprek met de NOS.

De Nederlandse competitie staat er ook in het buitenland goed op, vertelt Sandler. "De Eredivisie telt sowieso mee. Ook als je Europees kijkt: aardig wat Nederlandse clubs doen het goed. Waar ik ook kom in het buitenland, iedereen kent de grote clubs hier. En voor mij is het een soort van thuiskomen, toch weer bij mijn familie in de buurt."

Wedden

Meer odds

Sandler is voorlopig ook niet bezig met het buitenland. Zijn contract bij Manchester City – dat hem al eens bij Anderlecht en ESTAC Troyes stalde – is opgezegd en verruild voor een halfjaarlijkse verbintenis bij Feyenoord. Daarna kan hij langer binnenboord blijven Rotterdam-Zuid, al hebben The Citizens wel een terugkoopoptie bedongen. "Als ik eerlijk ben, denk ik niet echt aan City nu. Ik ben gewoon bezig met Feyenoord en ik wil zo veel mogelijk wedstrijden spelen."