Scorende Zahavi komt van ver: 'Daar hebben we wel twijfels over gehad'

Scorende Zahavi komt van ver: 'Daar hebben we wel twijfels over gehad'

12-02-2022 23:30
32

Eran Zahavi geeft toe dat hij en zijn gezin het lastig hebben gehad met de inbraken in zijn huis. De Israëlische spits zou zelfs getwijfeld hebben over zijn toekomst in Nederland omdat zijn vrouw zich niet meer veilig voelde.

Zahavi stond in de basis bij PSV in de uitwedstrijd bij Vitesse (0-5) en kwam tot scoren. Na afloop stond hij met een positief gevoel voor de camera van ESPN. "Het was een moeilijke periode, want ik ben er toch drie maanden uit geweest en niemand wist hoe lang het zou duren voordat ik weer terug zou zijn. Ik zag het licht aan het einde van de tunnel even niet, maar nu sta ik er weer en daar heb ik hard voor gewerkt."

Niet alleen de blessure maakte de afgelopen maanden lastig voor de spits. Eind vorig jaar werd er voor de tweede keer ingebroken in zijn huis in Amsterdam. "Ook dat was lastig voor ons en ik kan wel zeggen dat we getwijfeld hebben over wat we moesten doen", doelt Zahavi op een eventueel vertrek uit Nederland. "Daarna hebben we besloten om ons te richten op de positieve dingen en hier sta ik dus weer."