Grim doet beroep op KNVB: 'Die wedstrijd zal uitgespeeld moeten worden'

Grim doet beroep op KNVB: 'Die wedstrijd zal uitgespeeld moeten worden'

05-03-2022 21:19
59

Fred Grim verwacht dat het restant van Vitesse – Sparta, de wedstrijd die vrijdagavond gestaakt werd en belangrijk is voor de strijd onderin, nog wel uitgespeeld gaat worden. De trainer van Willem II stelt dat dat ook zou moeten.

Willem II is met een aantal ploegen, waaronder ook Sparta, verwikkeld in een felle strijd tegen degradatie. De Rotterdammers leidden vrijdagavond met 0-1 in Arnhem toen de wedstrijd gestaakt werd vanwege supportersrellen en dus bestaat de mogelijkheid dat het duel niet meer uitgespeeld gaat worden en de punten dus op zeker naar Het Kasteel gaan.

Wedden

Meer odds

Dat ziet Grim, die Sparta natuurlijk liever niet ziet winnen, niet zitten. "Ik vind dat sowieso een wedstrijd moet worden uitgespeeld",  zegt hij tegen De Telegraaf. "Hoe vaak is het niet dat je met 3-1 of zo voorstaat en tegen de vierde man zegt ’de wedstrijd is wel klaar’, als er nog twee minuutjes of zo te spelen zijn."

"Dan krijg je altijd te horen dat het toch gespeeld moet worden, omdat het nog invloed kan zijn op de ranglijst", zo stelde Grim na afloop van de met 0-0 gelijkgespeelde thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. "Dan geldt dat al helemaal voor die zes minuten bij Vitesse-Sparta. Dus die wedstrijd zal uitgespeeld moeten worden."