Seuntjens is zaakwaarnemer dankbaar: 'Elke dag zijn schoenen poetsen'

Seuntjens is zaakwaarnemer dankbaar: 'Elke dag zijn schoenen poetsen'

11-03-2022 23:20
27

Ralf Seuntjens stond zichtbaar geëmotioneerd voor de camera van ESPN na de wedstrijd tussen NAC Breda en De Graafschap. Hij heeft vrijdag zijn laatste wedstrijd voor NAC gespeeld, omdat een transfer naar Japan in de afrondende fase is.

Seuntjens was tegen De Graafschap belangrijk met een doelpunt en werd na afloop toegezongen door de supporters van NAC. Dat emotioneert de spits, die nu zijn buitenlandse droom na gaat jagen. "Dit zou je een droomscenario kunnen noemen, maar NAC is ook een droomscenario voor mij. Als je ziet wat de supporters voor mij doen... Daar kan ik om huilen", zegt Seuntjens bij ESPN. "Het is nog niet helemaal rond, maar ik geef het wel een grote kans. Er is een hoog bod binnengekomen op mij."

Seuntjens streek afgelopen zomer neer bij NAC, de club waar hij dolgraag voor wilde spelen. De 32-jarige Bredanaar wilde eigenlijk niets liever, maar kon tegen dit aanbod geen nee zeggen. "Maurice en Ali (Steijn, toenmalig trainer, en Dursun, zaakwaarnemer, red.) hebben mijn droom werkelijkheid gemaakt. Ik waardeer Ali en Maurice heel erg dat ze dat voor me gedaan hebben. Nu komt er een andere droom op m'n pad. Ook via Ali. Stel dat het doorgaat en ik kom terug, poets ik elke dag zijn schoenen."