'Dreun voor Real dreigt richting El Clásico: Benzema lijkt Barça te missen'

'Dreun voor Real dreigt richting El Clásico: Benzema lijkt Barça te missen'

15-03-2022 19:15
13

Voor Real Madrid dreigt een forse aderlating in aanloop naar El Clásico tegen FC Barcelona van zondag. De Koninklijke kan tegen de aartsrivaal vermoedelijk niet over Karim Benzema beschikken, zo melden de Spaanse sportkranten.

Benzema is niet ongeschonden uit het La Liga-duel met Real Mallorca gekomen (0-3) van maandagavond. Daarin was de Franse spits wederom de grote man met twee assists en een doelpunt, waardoor de ploeg van trainer Carlo Ancelotti een grote stap zette richting de Spaanse titel. Real Madrid staat nu tien punten voor op naaste belager Sevilla.

Wedden

Meer odds

Benzema hield echter een kuitblessure over aan het duel in het Estadi de Son Moix. Diario SPORT rept van 'code rood' en Marca stelt dat hij El Clásico hoogstwaarschijnlijk moet missen, al ondergaat hij woensdag nog een mri-scan. Het is een hard gelag voor Real Madrid, want de 34-jarige aanvaller verkeert in bloedvorm. Vorige week schoot hij Paris Saint-Germain nog uit de Champions League met een hattrick.

Naast Benzema liep ook Ferland Mendy een blessure op tegen Real Mallorca. Ook de linksback vormt een groot vraagteken. Het treffen met Barça begint zondag om 20.00 uur in het Estadio Santiago Bernabéu.