Cruijff ziet Barça 'droomwedstrijd' spelen in Madrid en wijst op 'twee details'

Cruijff ziet Barça 'droomwedstrijd' spelen in Madrid en wijst op 'twee details'

21-03-2022 09:38
35

FC Barcelona speelde een 'droomwedstrijd' tegen Real Madrid. Die conclusie trekt Jordi Cruijff na El Clásico, die eindigde in een 0-4 zege voor de Catalanen.

"Het was een droomwedstrijd, we kunnen niet om meer vragen", reageert Cruijff voor de camera van Movistar. "Het team zit al een paar maanden in de lift, voelt zich comfortabel en speelt goed voetbal. We creëren veel kansen en maken die nu ook af. Dit resultaat boekt bijna niemand hier. Je moet ervan genieten, al blijven we nuchter."

Wedden

Meer odds

'Twee details' bevielen Cruijff zondagavond het meest. "Het respect van het hele stadion tijdens de minuut stilte (voor voormalig Barça-president Raymond Carrasco, red.) en de elegantie van de ploeg. Ze speelden fantastisch en wilden door. 0-1 of 0-2 was niet genoeg. De instelling van de spelers was voorbeeldig."

Cruijff, lid van het technische kader in Camp Nou, wil geen uitspraken doen over een mogelijke landstitel. Barça heeft negen verliespunten minder dan koploper Real Madrid. "Dit geeft ons vertrouwen en we kunnen blijven groeien als we ons huiswerk blijven doen. We moeten ons blijven verbeteren en ambitieuzer worden."