'Gravenberch komt er niet uit met Ajax, maar Bayern-gesprekken lopen wél soepel'

'Gravenberch komt er niet uit met Ajax, maar Bayern-gesprekken lopen wél soepel'

23-03-2022 22:37
102

Ryan Gravenberch komt er met Ajax niet uit over een nieuw contract, maar de persoonlijke onderhandelingen met Bayern München lopen een stuk soepeler. Volgens transferexpert Fabrizio Romano boekt Der Rekordmeister 'progressie' in de gesprekken met Mino Raiola.

Het gaat de laatste dagen veel over een mogelijke transfer van Gravenberch. Zo is inmiddels duidelijk dat Bayern al een eerste bod heeft uitgebracht en dat de contractonderhandelingen met Ajax stilliggen. Romano komt nu met een update over de gesprekken tussen het kamp-Gravenberch en het kamp-Bayern: de journalist ziet dat de onderhandelingen goed verlopen en verwacht niet dat de persoonlijke voorwaarden een probleem worden.

Wedden

Meer odds

Daardoor lijkt een transfer een zekerheidje als Ajax en Bayern een akkoord weten te bereiken. De status van de gesprekken tussen Ajax en Bayern is nog hetzelfde: de onderhandelingen bevinden zich in een beginnende fase. Zoals bekend heeft Bayern een vast bedrag van vijftien miljoen geboden, dat met bonussen kan oplopen tot 25 miljoen. De club wil de transfersom over meerdere jaren betalen.

Gravenberch is momenteel bij Jong Oranje, dat deze interlandperiode tegen Jong Bulgarije en Jong Zwitserland speelt. Na de break zal de geboren Amsterdammer mat Ajax op de landstitel jagen. De koploper van de Eredivisie staat twee punten voor op achtervolger PSV.