Van Nistelrooy: 'Na een prachtige PSV-week ben ik toch ziek van deze uitslag'

Van Nistelrooy: 'Na een prachtige PSV-week ben ik toch ziek van deze uitslag'

02-04-2022 13:28
38

Ruud van Nistelrooy heeft de afgelopen week genoten van de berichtgeving rondom zijn aanstelling als hoofdtrainer van PSV 1. De voormalig topspits kreeg veel berichten binnen en hoorde positieve geluiden over zijn keuze.

Van Nistelrooy verloor vrijdagavond met Jong PSV met 2-0 van Jong AZ, maar na afloop ging het vooral over zijn aanstelling bij het eerste elftal. "Hartverwarmend", zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad over de positieve commentaren en vele berichten. "Ik heb er echt van genoten, dat is geweldig."

Toch moet de Geffenaar zijn focus nog even bij het beloftenelftal zien te houden. "Ik heb heel veel reacties gekregen en ook via de media mooie woorden gezien, gelezen en gehoord. Dat sterkt me om er straks volledig voor te gaan, maar het draait voor mij nu echt volledig om mijn werk voor Jong PSV."

"Ik sta hier nu na een nederlaag en dan voel je dat het toch allemaal om de wedstrijden draait", gaat Van Nistelrooy verder. "Ik ben na die prachtige week ook gewoon ziek van deze uitslag. Dan is voetbal inderdaad weer even een rotspel."