Maduro blijft, ondanks interesse PSV, Sparta en Groningen: 'Ik ben nog niet klaar'

Maduro blijft, ondanks interesse PSV, Sparta en Groningen: 'Ik ben nog niet klaar'

05-04-2022 15:07
50

Almere City heeft dinsdag verrassend nieuws naar buiten gebracht. Voormalig Oranje-international Hedwiges Maduro werd gelinkt aan PSV, FC Groningen en Sparta, maar blijft de jongste profclub van Nederland trouw.

Maduro heeft een tweejarige verbintenis ondertekend en zal als assistent-trainer van het eerste elftal gaan fungeren. Volgens Almere City heeft hij daarvoor 'verschillende lucratieve aanbiedingen uit binnen- en buitenland' laten lopen. "Ik ben een geboren Almeerder en een gevoelsmens. Mijn gevoel zegt dat ik nog niet klaar ben in Almere en dat Almere nog niet klaar is met mij. Samen willen we geschiedenis schrijven", laat hij weten via de clubsite.

Maduro beëindigde in 2018 zijn profcarrière en ging vervolgens in de jeugdopleiding van Almere City aan de slag. Daarnaast was hij werkzaam bij de KNVB en bij ESPN, maar dat hoofdstuk gaat hij binnenkort beëindigen. "Het gaat een keer gebeuren dat ik stop met televisiewerk. Dat kan heel snel zijn. Dat kan deze zomer zijn, misschien ook niet. Ik weet dat ik hoofdtrainer wil worden en dus ga stoppen met werk op tv", liet hij zich onlangs ontvallen.