'Feyenoord zoekt extra doelman en polst Zoet voor terugkeer naar Nederland'

'Feyenoord zoekt extra doelman en polst Zoet voor terugkeer naar Nederland'

12 april - 11:20 Laatste update: 11:21
82

Feyenoord overweegt een extra ervaren doelman aan te trekken. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Jeroen Zoet (31) is één van de opties in De Kuip.

Justin Bijlow is de onbetwiste nummer één van Feyenoord, maar óók blessuregevoelig. De laatste weken is Ofir Marciano zijn vervanger, maar de Israëliër, die nog ruim een jaar onder contract staat, liet het afweten tegen Ajax en Slavia Praag. De tussentijds aangetrokken Valentin Cojocaru keert in principe weer terug naar Oekraïne, terwijl Feyenoord nog niet durft te vertrouwen op jongelingen Tein Troost en Thijs Jansen (beiden 20).

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, onderzoekt daardoor de mogelijkheden om voor komend seizoen een extra ervaren doelman aan te trekken, meldt het AD. Zoet is inmiddels gepolst. Ook het medium 1908.nl meldde dat al. Volgens het AD is het bekend of de oud-keeper van PSV geïnteresseerd is in een overstap naar Feyenoord.

Zoet staat onder contract bij het Italiaanse Spezia, maar heeft geen basisplaats en beschikt over een aflopend contract. Hij heeft een voorstel ontvangen om met twee seizoenen te verlengen. 'Feyenoord wil weten of hij daar op in gaat of dat een avontuur in de Kuip een optie voor hem is', aldus het AD. Er zijn meer kapers op de kust voor Zoet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie