De Graaf: Ik ben teleurgesteld over de uitspraken die Jeredy gedaan heeft

De Graaf: "Ik ben teleurgesteld over de uitspraken die Jeredy gedaan heeft"

01-05-2022 15:00
58

NAC Breda-trainer Edwin de Graaf heeft de verbanning van Jeredy Hilterman toegelicht. Hilterman verscheen op de huldiging van FC Emmen en stak de liefde voor zijn oude club niet onder stoelen of banken. Hij vertelde zelfs meer gevoel bij Emmen te hebben dan bij NAC.

"Ik ben teleurgesteld over de uitspraken die Jeredy gedaan heeft", zegt De Graaf voor de camera van NAC TV. "We zitten met NAC in een belangrijke fase en moeten vrijdag een plek in de play-offs afdwingen en daarna ook succesvol zijn. Alles wat daarin afleidt is niet goed. Ik heb hier iedereen hard bij nodig. We willen zo goed mogelijk presteren, daar kunnen we dit niet bij gebruiken."

De Graaf kreeg de teksten van Hilterman zondagochtend pas voorgelegd. "Ik was een beetje verbaasd over de uitspraken. Ik heb de groep medegedeeld dat ik Jeredy naar huis heb gestuurd, omdat ik de focus wil hebben op resultaat. Daarin moet iedereen mee."

"Daarna zijn we meteen trainen, dus inhoudelijk heb ik er nog niet over kunnen praten met de spelers, maar dit moesten we doen als signaal naar de groep. Ik laat Jeredy voorlopig buiten de groep."