Rangnick wijst Ten Hag op United-transformatie: 'Dat is vrij duidelijk'

Rangnick wijst Ten Hag op United-transformatie: 'Dat is vrij duidelijk'

02-05-2022 17:28 Laatste update: 17:46
15

Ralf Rangnick erkent nog niet gesproken te hebben met Erik ten Hag, zijn opvolger bij Manchester United. In een exclusief interview geeft de Duitse interim-manager aan graag te sparren over de toekomst met de huidige Ajax-trainer.

"Ik weet zeker dat hij mijn telefoonnummer heeft", dolt Rangnick in gesprek met Sky Sports. De Duitser bekleedt vanaf het moment dat Ten Hag in dienst komt een dubbelfunctie. Hij blijft als adviseur bij United, al wordt hij ook bondscoach van Oostenrijk. Rangnick hoopt op korte termijn in contact te komen met de Nederlander. "Wanneer hij wil praten en meningen wil uitwisselen, doe ik dat heel graag."

Wedden

Meer odds

"Met een goed scoutingsproces en het binnenhalen van de juiste spelers, ben ik er zeker van dat de fans en de media een beter team gaan zien, met hopelijk een betere eindklassering in de competitie", vervolgt Rangnick, die momenteel afkoerst op een plek buiten de top-vier, waardoor Champions League-voetbal voor komend seizoen een utopie lijkt. 

De Duitser weet waar de achilleshiel van United ligt. "Volgend seizoen moeten er twee of drie nieuwe spitsen bij komen, dat is vrij duidelijk." The Mancunians beschikken momenteel over Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani en Marcus Rashford op die positie. De Portugees is intussen 37 jaar oud, terwijl Cavani lijkt te vertrekken uit Engeland.