Feyenoord bekijkt of De Kuip open kan tijdens Conference League-finale

Feyenoord bekijkt of De Kuip open kan tijdens Conference League-finale

07-05-2022 09:54 Laatste update: 10:03
43

Feyenoord kijkt of het mogelijk is om De Kuip open te stellen voor supporters die de finale van de Conference League willen bekijken. Het hangt vooral af van uitzendrechten en vergunningen. Feyenoord heeft het plan om grote schermen te plaatsen op het veld.

Bij de finale in Tirana, Albanië, kunnen slechts een paar duizend supporters aanwezig zijn. Feyenoord hoopt de supporters die misgrijpen alsnog de mogelijkheid te bieden om samen de finale te kijken op woensdag 25 mei.

Wedden

Meer odds

Mocht het plan doorgezet worden, dan komt Feyenoord met meer informatie naar buiten, zoals kaartverkoop en tijden. Het is niet voor het eerst dat Feyenoord De Kuip open wil gooien voor supporters. Dat deed de club ook in 2017 tijdens de kampioenswedstrijd tegen Excelsior, die met 3-0 verloren ging.

Feyenoord plaatste zich donderdagavond ten koste van Olympique Marseille voor de finale van de eerste editie van de Conference League. Daarin is het AS Roma van José Mourinho de tegenstander. De Romeinen versloegen Leicester City over twee wedstrijden.