1908: Feyenoord en Slavia Praag komen elkaar ook op transfermarkt tegen

1908: Feyenoord en Slavia Praag komen elkaar ook op transfermarkt tegen

19 May - 10:10
48

Róbert Bozeník gaat Feyenoord wederom tijdelijk verlaten en sorteert voor op een definitief vertrek, meldt 1908. De Slowaakse spits wordt momenteel verhuurd aan Fortuna Düsseldorf en is nu op weg naar Slavia Praag.

De spits kwam begin 2020 voor vier miljoen euro over van MSK Zilina, maar mist sindsdien nooit te aarden in Rotterdam-Zuid. Toen trainer Dick Advocaat plaatsmaakte voor Arne Slot, was er voor Bozeník geen plek meer en vertrok de Slowaak op huurbasis naar Düsseldorf. Zijn contract bij Feyenoord loopt nog twee jaar door, maar volgens 1908 is Slavia – dat dit seizoen vier keer tegenover Feyenoord stond in de Conference League – nu in de markt voor hem. De Tsjechen zetten in op een huurdeal met koopoptie.

De voorhoede van Feyenoord gaat volgend seizoen een nieuw gezicht krijgen. Bryan Linssen lijkt hard op weg naar Japan en Ajax-spits Danilo staat om het punt om een transfervrije overstap naar De Kuip te bezegelen. Daarnaast kan Feyenoord huurling Cyriel Dessers voor vier miljoen euro overnemen van KRC Genk, maar volgens technisch directeur Frank Arnesen is dat een complexere operatie dan het op voorhand lijkt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s