Gehuurde Til: 'De klap kan dan harder zijn als er iets anders beslist wordt'

Gehuurde Til: 'De klap kan dan harder zijn als er iets anders beslist wordt'

23 May - 16:13
83

Guus Til lijkt een langer verblijf bij Feyenoord wel te zien zitten. De club zal daarover in gesprek moeten met Spartak Moskou, dat hem nog tot 2024 onder contract heeft staan. Door de oorlog tussen Oekraïne en Rusland bestaat de kans dat Til makkelijker weg kan uit Rusland.

Til heeft zelf nog geen idee waar zijn toekomst ligt. "Ik weet het echt niet. Als ik het zou weten zou ik het misschien zeggen, misschien ook niet," vertelt Til bij RTV Rijnmond. "Of ik het lastig vind? Het is een onzekere situatie en dat vind ik wel vervelend. Zorgen is een groot woord, maar ik denk er wel eens over na. Ik heb het naar mijn zin hier en een geweldig seizoen gehad. Als ik me daarop ga focussen kan de klap hard zijn als er iets anders beslist wordt, omdat het niet in mijn handen ligt."

Til heeft een uitstekende eerste seizoenshelft achter de rug, de tweede seizoenshelft is iets minder. "Dat is lastig om te zeggen. Ik ben geen wereldtopspeler die iedere wedstrijd de beste is. Soms komen de mindere dingen naar voren en soms de kwaliteiten, daar moet ik aan werken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s