Lewandowski kraakhelder: 'Geen enkele mogelijkheid meer om bij Bayern te spelen'

Lewandowski kraakhelder: 'Geen enkele mogelijkheid meer om bij Bayern te spelen'

30-05-2022 15:37
26

Robert Lewandowski benadrukte maandag dat hij wil vertrekken bij Bayern München, maar op de persconferentie maakte de tolk wel een pijnlijk foutje. Er werd gemeld dat Lewandowski Bayern 'geen serieuze club' noemde, maar dat is niet waar.

In aanloop naar de Nations League-wedstrijd tegen Wales sprak Lewandowski maandag met de pers. De spits kreeg opnieuw vragen over zijn toekomst en was duidelijk. Volgens de tolk zei Lewandowski echter dat Bayern 'geen serieuze club' is, maar dat blijkt niet te kloppen: de international noemde zijn huidige werkgever juist wél een serieuze club. "Maar ik zie geen enkele mogelijkheid meer om daar te spelen."

Wedden

Meer odds

"Een transfer is de beste oplossing", gaat Lewandowski verder. "Ik hoop niet dat Bayern me tegenhoudt, dat kunnen ze vanwege mijn contract namelijk wel doen." Nu wil de aanvalsleider zich focussen op de Nations League-duels met Polen, dat later ook nog tegen Oranje speelt. "Na mijn laatste duel met het Poolse team is er tijd om meer te zeggen. Misschien heb ik dan meer informatie."