PSG onder druk in trainerskwestie: 'Als ze hem willen, moeten ze haast maken'

PSG onder druk in trainerskwestie: 'Als ze hem willen, moeten ze haast maken'

10-06-2022 11:14
10

Paris Saint-Germain zal snel een knoop door moeten hakken over de trainerspositie. Na afzeggingen van Zinédine Zidane en José Mourinho heeft de regerend landskampioen OGC Nice-trainer Cristophe Galtier op het oog, maar het wordt lastig om hem los te weken. 

PSG heeft nog geen afscheid genomen van Mauricio Pochettino, al wijst alles erop dat hij al voor het laatst op de bank heeft gezeten. Galtier is momenteel topkandidaat voor de vacature, maar Nice maakt duidelijk dat de Parijzenaren snel moeten zijn. "Elke dag die voorbij gaat, zal het lastiger maken voor PSG. Wij moeten ons ook voorbereiden op het nieuwe seizoen", stelt Julien Fournier, technisch directeur bij Nice, in gesprek met L'Équipe

"Als ze hem willen hebben, dan moeten ze haast maken", verduidelijkt hij. Het is niet zeker dat Nice met Galtier verder wil als trainer, gezien de vijfde plaats in de eindrangschikking van de Ligue 1. Mogelijk krijgt de technische staf een make-over, erkent Fournier. Bij PSG geldt Galtier als topkandidaat, maar BILD weet dat Joachim Löw ook in beeld is in Parijs.