Neville uit voorzichtig kritiek op United en Ten Hag: 'Concurrentie al klaar'

Neville uit voorzichtig kritiek op United en Ten Hag: 'Concurrentie al klaar'

18-06-2022 08:13
55

Gary Neville begint zich enige zorgen te maken over het uitblijven van transfers bij Manchester United. Hoewel het wemelt van de geruchten, wist manager Erik ten Hag nog geen nieuwe spelers naar Old Trafford te halen.

'Ik weet dat de transferperiode pas net begonnen is', steekt clubicoon Neville van wal op Twitter. 'Maar het baart zorgen dat United de zaken niet voor elkaar krijgt. De concurrentie is actief en lijkt al klaar, maar United weet nog niet verder te komen. Erik ten Hag moet zijn selectie zo snel mogelijk bij elkaar hebben om deze naar zijn hand te kunnen zetten. Als je spelers pas laat aantrekt, wordt het alleen maar moeilijker voor ze.'

Manchester City versterkte zich al met Erling Haaland, terwijl Liverpool de buidel trok voor Darwin Núñez. Overigens is United wel druk met de komst van Frenkie de Jong. The Mancunians zouden het bod op de Oranje-spelmaker van FC Barcelona inmiddels hebben verhoogd. Volgens The Guardian wil Ten Hag ook Jurriën Timber en Antony overnemen van Ajax. De Nederlandse verdediger lijkt echter in Amsterdam te blijven, de Braziliaan is nog wel een doelwit.