Drommel op tweede plan: 'Intern missen ze bij PSV de pijn die hij moet voelen'

Drommel op tweede plan: 'Intern missen ze bij PSV de pijn die hij moet voelen'

19 June - 07:56
65

Joël Drommel lijkt komend seizoen tweede viool te spelen nu PSV dicht bij de komst van Walter Benítez is. Volgens Voetbal International is er werk aan de winkel voor de 25-jarige Nederlandse doelman, die vorige zomer nog vier miljoen euro kostte.

Drommel kon in zijn eerste seizoen in het Philips Stadion niet overtuigen. Hij had zelfs het slechtste reddingspercentage in de Eredivisie. PSV wilde dan ook versterking onder de lat en heeft die nu gevonden, zo werd zaterdag duidelijk. 

'Drommel is nog niet afgeschreven, maar hij zal zich sterk moeten verbeteren', schreef Voetbal International al over de ex-keeper van FC Twente. 'Intern missen ze bij hem de pijn die hij moet voelen na zo'n pover seizoen. De pijn die ervoor zorgt dat de doelman zich ten koste van alles wil revancheren en zowel op als naast het veld er alles aan doet te slagen bij PSV.'

Benítez is de beoogde nieuwe doelman van PSV. De 29-jarige Argentijn moet transfervrij overkomen van OGC Nice, waar hij een vaste waarde was. Boy Waterman wordt gehaald als derde keus, terwijl talent Kjell Peersman zijn wedstrijden vooral voor Jong PSV gaat spelen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s