Nieuwe trainer voor Heracles: 'Meest aangewezen persoon om ons terug te brengen'

Nieuwe trainer voor Heracles: 'Meest aangewezen persoon om ons terug te brengen'

25 juni - 10:30
57

John Lammers is de nieuwe trainer bij Heracles Almelo. De 58-jarige oefenmeester tekent een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen, bij de degradant.

Heracles had niet lang na de bekendmaking van het vertrek van Frank Wormuth naar FC Groningen Carlos Vicens gestrikt als opvolger. Na de onverwachte degradatie zagen beide partijen af van een samenwerking, waardoor de club op zoek moest naar een nieuwe trainer. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij die in Lammers gevonden te hebben. "We hebben alles op alles gezet om een goede hoofdtrainer te vinden die past bij onze technische staf en de doelstellingen van komend seizoen. Dat is gelukt", reageert hij op de clubsite.

"John is voor ons de meest aangewezen persoon om samen met zijn staf en spelersgroep ons terug te brengen naar de Eredivisie", aldus Hoogma. Lammers is zelf eveneens blij met zijn nieuwe functie. "Heracles Almelo behoort in de Eredivisie. Samen met iedereen die deze mooie club een warm hart toedraagt gaan we er alles aan doen om een terugkeer op het hoogste niveau te bewerkstelligen."

Lammers was voor zijn klus bij Heracles al hoofdtrainer bij Excelsior Rotterdam, FC Eindhoven, Jong Vitesse en Esbjerg fB. In 2019 werd hij ontslagen bij de Deense club. In de tussentijd was de geboren Tilburger nergens eindverantwoordelijk. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast