Schöne werkte zich slag in de rondte: 'Resorts hebben grotere gyms dan de club'

Schöne werkte zich slag in de rondte: 'Resorts hebben grotere gyms dan de club'

25 juni - 11:08
44

Hoewel Lasse Schöne 36 jaar oud is, denkt hij nog niet aan stoppen. De NEC-middenvelder ziet het niet voor zich dat hij na het komende seizoen zijn schoenen aan de wilgen hangt.

Door het vertrek van Édgar Barreto is Schöne het oudste selectielid bij de Nijmegenaren. Na Fortuna Sittard-aanwinst Burak Yilmaz is de Deen zelfs de oudste veldspeler van de Eredivisie. Toch zit stoppen niet in zijn hoofd. "Je weet nooit hoe het loopt, maar ik voel me op dit moment heel goed, dus ik zie mezelf nog wel een paar jaar doorgaan met voetballen", laat Schöne optekenen door De Gelderlander.

"Ik heb nog geen gesprekken met NEC gepland om te praten over mijn toekomst. Dat komt allemaal vanzelf. Ik focus me nu eerst op komend seizoen", vervolgt de middenvelder, die tijdens zijn vijfweekse vakantie zijn conditie op peil heeft gehouden. "Vijf weken vrijaf was ik niet gewend. Ik heb aardig wat gedaan op vakantie. Die resorts hebben tegenwoordig nog grotere gyms dan bij ons op de club, dus dat is wel fijn. En ik moet ook wel wat extra’s doen om die jonge jongens bij te kunnen houden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast