Pakt PSV na vijf jaar weer de titel? Hoge odd voor Eindhovens kampioenschap!

Pakt PSV na vijf jaar weer de titel? Hoge odd voor Eindhovens kampioenschap!

10-07-2022 12:00 Laatste update: 12-07-2022 01:32

ADVERTORIAL - PSV trapt 6 augustus het nieuwe Eredivisie-seizoen af tegen FC Emmen. De club uit de lichtstad tastte het afgelopen seizoen nét mis en werd tweede op twee punten achterstand van landskampioen Ajax. Met Ruud van Nistelrooy als kersverse trainer van de hoofdmacht is er aan ambitie geen tekort in Eindhoven. Pakt PSV het komende seizoen wél de landstitel? Dan kan je drie keer je inleg terugverdienen bij bookmaker Unibet

Grote aankopen op jacht naar de titel

PSV nam afscheid van Eran Zahavi en Mario Götze, maar de club daar geen verkeerde aankopen tegenover staan: de maandenlange keeperscrisis werd direct opgelost door Walter Benítez van OGC Nice vast te leggen. De 29-jarige Argentijn werd gezien als dé sluitpost van de Ligue 1 en mag na zes jaar in Frankrijk zijn kunsten vertonen op de Nederlandse velden. De ervaren Boy Waterman versterkt PSV als derde doelman.

Een andere naam die naar Eindhoven komt is Ki-Jana Hoever. Het jeugdproduct van Ajax wordt één seizoen van Wolverhampton Wanderers gehuurd. Daarnaast verraste PSV de voetbalwereld door Xavi Simons bij Paris Saint-Germain weg te plukken en tot 2027 vast te leggen en Luuk de Jong terug naar de club te halen. Met enig geluk staat er het komende seizoen een topploeg in het Philips Stadion dat kan strijden om de landstitel en op Europees gebied hoge ogen kan gooien. Van Nistelrooij heeft met assistent Fred Rutten een ervaren rot naast zich, terwijl de nieuwe algemeen directeur Marcel Brands zijn uitgebreide netwerk kan gebruiken om PSV nóg beter voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Voor een kampioenschap van PSV staat een fraaie odd bij bookmaker Unibet: je inzet wordt maar liefst verdrievoudigd bij een landstitel van de Eindhovenaren. Ter vergelijking: voor Ajax staat een odd van 1.65 en Feyenoord, dat door de bookmakers niet als titelkandidaat wordt bestempeld, staat op een odd van 9.00. Voor het winnen van de KNVB Beker staat tevens een fraaie odd voor 4.00 op PSV, bij Ajax is de odd 3.00 en Feyenoord moet het doen met een odd van 6.00.

Ajax ondervindt veel veranderingen

Ajax legde het afgelopen seizoen beslag op de 36ste landstitel uit de clubgeschiedenis, maar sindsdien is er veel veranderd in Amsterdam. Succestrainer Erik ten Hag verliet na vijf seizoenen de Johan Cruijff ArenA om aan de slag te gaan bij Manchester United. Alfred Schreuder moet het vertrek van Ten Hag doen vergeten en staat voor een grote uitdaging. Het pakken van de landstitel komt de voormalig trainer van Club Brugge in zijn eerste Amsterdamse seizoen bepaald niet aanwaaien. Met de odd van 1.65 denken de bookmakers dat Ajax de grote favoriet is voor de landstitel, maar de transferperiode valt tot nu toe in het voordeel van de concurrent uit Eindhoven.

Op het gebied van spelers zijn ook de nodige verliezen geleden bij Ajax. Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch vertrokken naar Bayern München, terwijl topscorer Sébastien Haller naar Borussia Dortmund verkaste. Steven Bergwijn maakte wel de overstap naar de Amsterdammers. Ajax is nog altijd in de markt voor Brian Brobbey, maar de transferperiode loopt nog niet zoals de Amsterdammers zelf hadden gehoopt: Manchester United ziet graag Lisandro Martínez overkomen en trekt ook aan Brian Brobbey. Sinds het vertrek van Marc Overmars is het aan diens opvolgers, Klaas Jan Huntelaar en Gerry Hamstra, de taak om grote namen naar de hoofdstad te halen en het gemis van de vertrekkende spelers op te vangen. 

Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+