Vraagtekens bij Wijndal-deal: 'Tot hoe ver ga je en wat doe je met Tagliafico?

Vraagtekens bij Wijndal-deal: 'Tot hoe ver ga je en wat doe je met Tagliafico?

09-07-2022 14:13
69

John van 't Schip vraagt zich af hoe ver Ajax moet gaan voor Owen Wijndal. De Amsterdammers hebben diep in de buidel getast voor Steven Bergwijn, terwijl de club ook nog over Nicolás Tagliafico beschikt.

Bergwijn tekende vrijdag zijn contract bij Ajax. Van 't Schip heeft hoge verwachtingen van de buitenspeler. "Hij kan aan beide kanten uit de voeten, maar ook achter de spits. Hij kan in een systeem met twee spitsen... Hij heeft snelheid en diepte in z'n spel en daarbij is hij effectief. Hij kan zowel een goal maken als voorbereiden", steekt hij de loftrompet over de nieuweling.

Wedden

Meer odds

Ajax zou ook in vergevorderde onderhandelingen zijn met Wijndal, al laat die transfer op zich wachten. "Tot hoe ver ga je?", vraagt Van 't Schip zich af bij Ziggo Sport. "Bij Bergwijn zijn ze heel ver gegaan. In hoeverre ga je nu een Wijndal halen en wat gebeurt er met Tagliafico? Dat zijn allemaal vragen die openstaan."

Van 't Schip wijt de lange onderhandelingsperiode niet aan de capaciteiten van technisch directeuren Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. "Het zou kunnen, maar je ziet dat transfers pas in augustus in een stroomversnelling komen."