'Man United en Ten Hag hebben vertrouwen in deal met Ajax over Martínez'

'Man United en Ten Hag hebben vertrouwen in deal met Ajax over Martínez'

12-07-2022 08:40
146

Manchester United heeft vertrouwen in de komst van Ajax-verdediger Lisandro Martínez. Dat meldt Fabrizio Romano. Maandagavond werd al duidelijk dat de clubs om de tafel gaan om een transfer te bespreken.

Ajax verlangt naar verluidt een bedrag tussen de 55 en 60 miljoen euro voor Martínez. De landskampioen is echter wel bereid om te onderhandelen over de transfersom. Dat zorgt voor vertrouwen bij Man United over de deal.

Wedden

Meer odds

Het standpunt van Martínez zelf is kraakhelder: de Argentijnse verdediger wil de transfer nog steeds graag maken en 'pusht' voor een vertrek uit Amsterdam. Eerst was Arsenal ook nadrukkelijk in de markt voor de 24-jarige verdediger, maar het lijkt erop dat Manchester United nu de dans leidt.

Als Martínez de stap naar Old Trafford maakt, dan zal hij herenigd worden met Erik ten Hag. De manager van The Red Devils heeft nog meer oude bekenden op zijn lijstje staan: zo zijn de namen van Antony, Brian Brobbey, Jurriën Timber, Nicolás Tagliafico, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt allemaal al genoemd in Manchester. Ten Hag wist Tyrell Malacia zelfs al te strikken.