'Torino wil doorpakken om met Ajax akkoord te bereiken over Schuurs'

'Torino wil doorpakken om met Ajax akkoord te bereiken over Schuurs'

26-07-2022 19:45
116

De kans dat Perr Schuurs vertrekt bij Ajax is zeer aanwezig. Het Italiaanse Torino wil zich in Amsterdam melden voor de verdediger uit Nieuwstadt of heeft dat mogelijk al gedaan.

De doorgaans betrouwbare Gianluca Di Marzio meldt dat Torino serieuze belangstelling voor Schuurs heeft en mogelijk in de komende uren al wil doorpakken om een akkoord te bereiken met Ajax over de transfersom. Fiorentina is ook in hem geïnteresseerd. Wat Ajax precies voor Schuurs vraagt is niet duidelijk. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2025.

Torino is op zoek naar een centrale verdediger na het vertrek van Gleison Breimer naar Juventus. Hij wordt in Turijn de opvolger van Matthijs de Ligt, die weer naar Bayern München is vertrokken. 

"Ik heb vaak genoeg aangegeven dat ik iedere week moet spelen op deze leeftijd (22, red.)", vertelde Schuurs vorige week bij Ziggo Sport. "We zullen in de aankomende weken gesprekken voeren over wat het beste is voor mij en wat Ajax wil. Ik heb met de trainer gesproken en het is niet voor niets dat Ajax me totaal niet wil laten gaan. Op dit moment heb ik er vertrouwen in en moet ik laten zien wat ik kan. Meer kan ik niet doen. In de komende weken zullen we zien of de situatie verandert."