FC Twente reageert meteen afwijzend op concrete belangstelling Feyenoord

FC Twente reageert meteen afwijzend op concrete belangstelling Feyenoord

01-08-2022 09:12
238

FC Twente is niet van plan Ramiz Zerrouki te verkopen aan Feyenoord. De Rotterdammers hebben zich wel gemeld voor de middenvelder, bevestigt technisch directeur Jan Streuer aan TC/Tubantia.

Feyenoord ziet in Zerrouki de opvolger van Fredrik Aursnes, die waarschijnlijk naar Benfica vertrekt. "We zullen het verhaal van Feyenoord aanhoren, maar we zijn niet geïnteresseerd in een verkoop", reageert Streuer tegenover de regiokrant. "Wij willen ons elftal bij elkaar houden."

Zerrouki ligt nog twee jaar vast in Enschede, waardoor Twente niet genoodzaakt is hem van de hand te doen. Hij was afgelopen seizoen zeer belangrijk voor de ploeg van trainer Ron Jans. Ook werd hij basisspeler bij de nationale ploeg van Algerije.

Feyenoord is deze zomer bijzonder actief op de transfermarkt. Naast de komst van Santiago Gimenez, Jacob Rasmussen, Javairo Dilrosun, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni werd vorige week ook een recordbedrag betaald voor Quinten Timber.