'Dessers lijkt na flitsende start toch druk bezig met Italiaanse promovendus'

'Dessers lijkt na flitsende start toch druk bezig met Italiaanse promovendus'

2 augustus - 19:05
28

Niet FC Kopenhagen, maar US Cremonese heeft de beste papieren om Cyriel Dessers over te nemen van KRC Genk. Dat meldt Sky Sport Italia. Mogelijk is de Belg volgende week al speler van de Italiaanse promovendus.

De overstap van Dessers naar Cremonese komt 'steeds dichter bij de realiteit', klinkt het. Het gonst al langer van de geruchten rond de 28-jarige spits. Vorige week lunchte hij nog met een delegatie van FC Kopenhagen. In de tussentijd is Dessers het nieuwe seizoen in België begonnen met drie goals en één assist in twee wedstrijden.

"Ik heb het echt naar mijn zin hier, met deze ploeg en deze trainer, die maakt heel veel indruk op mij", zei Dessers afgelopen weekend over Genk tegen Eleven Sports. Toch blijft een buitenlands avontuur hem trekken. "Ik ben 27 jaar, misschien is dit het moment om de stap naar het buitenland te zetten. Al beslis ik daar niet alleen over."

Dessers ligt nog twee jaar vast in België. Bij Feyenoord werd hij vorig seizoen met tien goals in dertien wedstrijden topscorer van de Conference League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast