Vink looft volwassenheid van PSV, Perez kritisch op Til: Van onvoldoende niveau

Vink looft volwassenheid van PSV, Perez kritisch op Til: "Van onvoldoende niveau"

2 augustus - 21:00
26

PSV staat na 45 minuten spelen met 0-1 voor tegen AS Monaco dankzij een goal van Joey Veerman. ESPN-analisten Marciano Vink en Kenneth Perez zijn tevreden.

PSV had het lastig in Monaco, maar rechtte vervolgens de rug. "Een prachtige goal na goed werk van Sangaré, Saibari en Luuk de Jong. Ik vond PSV onrustig beginnen, zonder dat Monaco echt gevaarlijk werd. Er zat geen lijn in het spel van PSV", zegt Vink.

"Daarna kregen ze er iets meer vat op en bemoeide Veerman zich meer met de opbouw in plaats van Sangaré, hoewel PSV daardoor niet meteen gevaarlijke was. De wedstrijd is niet zo sprankelend, maar PSV houdt het goed dicht en speelt compact", zegt Vink.

Perez deelt de mening van Vink, maar is ook kritisch. Guus Til moet er een schepje bovenop doen, zegt hij. "Til maakte er zaterdag drie, maar dit is ook Til.. Heel traag handelen, wat wil ik met de bal?, de uitvoering.. Hij is degene die vaak aan de bal komt in de ruimte. Dit was van onvoldoende niveau. Hier springt de bal weer van zijn voeten af. Hij wordt de vrije trap en als nummer tien ben je dan blij, maar in deze wedstrijd dus niet."

"Eindelijk een scheids met ballen."

"Ik vond het totaal geen penalty", zegt Vink. "

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.