'Feyenoord heeft nieuw doelwit in het vizier en wil landgenoot Gimenez halen'

'Feyenoord heeft nieuw doelwit in het vizier en wil landgenoot Gimenez halen'

05-08-2022 07:04 Laatste update: 07:06
77

Feyenoord heeft de Mexicaan Omar Campos in het vizier. De twintigjarige linksback moet in navolging van Marcos López naar De Kuip komen en Tyrell Malacia doen vergeten.

Arne Slot maakte recent duidelijk dat hij twee nieuwe linksbacks aan zijn selectie wilde toevoegen na het vertrek van Malacia naar Manchester United. Naar verwachting versterkt Feyenoord zich op korte termijn met de Peruaan López, die overkomt van San José Earthquakes. Daar blijft het niet bij, aangezien Campos onderweg is naar Rotterdam-Zuid, meldt journalist Jorge Ramos van de Mexicaanse tak van ESPN in een uitzending van FulBoxTV

Wedden

Meer odds

De twintigjarige Campos speelt momenteel in eigen land voor Santos Laguna. Zijn marktwaarde wordt geschat op vier miljoen euro. Campos zat al eens bij de Mexicaanse nationale ploeg, maar maakte zijn debuut nog niet. Hij kan in navolging van Santiago Gimenez de tweede Mexicaan worden bij Feyenoord.

Feyenoord kwam voor de linksbackpositie in eerste instantie uit bij Ian Maatsen. Hij verkoos een stap naar Burnley boven een terugkeer in De Kuip. López en naar verluidt Campos moeten het vertrek van Malacia opvullen.