Ajax slaat grote slag: Timber slaat topclubs af en verlengt tot 2025 in Amsterdam

Ajax slaat grote slag: Timber slaat topclubs af en verlengt tot 2025 in Amsterdam

18 augustus - 18:45 Laatste update: 18:57
152

Ajax heeft een belangrijke slag geslagen, door het contract van Jurriën Timber te verlengen. De Amsterdammers zijn ver gegaan voor de 21-jarige verdediger, die nu tot medio 2025 vastligt in de hoofdstad.

Timber verlengt zijn contract met een jaar. Daar was Ajax veel aan gelegen: op deze manier kan een Ryan Gravenberch-scenario voor volgende zomer voorkomen worden. De twintigjarige middenvelder vertrok deze transferwindow voor een relatief bescheiden bedrag naar Bayern München vanwege zijn contractduur.

Ajax is ver gegaan voor de contractverlenging van Timber, melden bronnen aan deze website. Na onderhandelingen met zaakwaarnemer en broer Christopher Coffie wordt de Oranje-international één van de grootverdieners bij de landskampioen. Timber ontwikkelde zich in de laatste jaren stormachtig en nu is hij één van de steunpilaren bij Ajax.

Met zijn contractverlenging lijkt Timber ook dit seizoen bij Ajax te blijven. In een eerder stadium werd de stopper nog gelinkt aan Manchester United. De contractverlenging van Timber hing al even in de lucht en is nu dus definitief.

Er wachten dit seizoen verschillende uitdagingen op de geboren Utrechter, maar hij zal 22 januari en 19 maart 2023 ongetwijfeld met rood omcirkeld hebben in zijn agenda. Dan staat hij namelijk in De Klassieker tegenover zijn tweelingbroer Quinten Timber.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie