PSV heeft CL-kwalificatie in eigen hand: fraaie odd voor treffer van Luuk de Jong!

PSV heeft CL-kwalificatie in eigen hand: fraaie odd voor treffer van Luuk de Jong!

24-08-2022 15:00

ADVERTORIAL - PSV is één overwinning verwijderd van het bereiken van de Champions League. De Eindhovenaren spelen in eigen huis tegen het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst, na een 2-2 gelijkspel in Glaslow. Bookmaker Unibet heeft mooie odds klaarstaan voor deze kraker!

De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij werd het afgelopen weekend vrijgesteld van Eredivisie-voetbal, waardoor het elftal zich optimaal heeft kunnen vootbereiden op de wedstrijd van woensdag. Rangers kende daarentegen een slechte generale: de Schotse ploeg speelde zaterdag met 2-2 gelijk tegen Hibernian FC en pakte daarbij ook nog eens twee rode kaarten. Na het duel besloot Van Bronckhorst de spits uit de selectie te zetten.

Wint PSV dit belangrijke duel in het Philips Stadion? Dan pak je 1.77 keer je inleg! Op een overwinning van de Schotten staat een odd van 4.75. Daarnaast hebben beide ploegen de laatste wedstrijden veel gescoord. Denk je dat PSV wint en beide ploegen het doel treffen? Dan krijg je bij Unibet een fraaie odd van 3.05Nog geen account bij UnibetRegistreer je nu en pak 50 keer je inleg als PSV de Champions League bereikt!

Bij PSV zijn Cody Gakpo, Joey Veerman en Luuk de Jong de uitblinkers in aanvallend opzicht. De drie spelers zorgen voor verreweg het meeste gevaar voor de Eindhovenaren. Gakpo krijgt van bookmaker Unibet de meeste kans om een assist te geven tegen Rangers. Voor een assist van de Nederlander krijg je een odd van 3.20. Een assist van Veerman kent een odd van 3.50, terwijl De Jong een odd van 5.50 bij Unibet krijgt. Op een goal van De Jong staat een odd van 2.12. Opent de kopspecialist de score? Dan krijg je 5.00 keer je inzet terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.