'Feyenoord en PSG bereiken akkoord over jeugdspits', Rotterdammers melden nog niks

'Feyenoord en PSG bereiken akkoord over jeugdspits', Rotterdammers melden nog niks

01-09-2022 00:10 Laatste update: 00:20
30

Feyenoord en Paris Saint-Germain hebben woensdagavond een akkoord bereikt over de transfer van Tidjany Touré. De vleugelaanvaller zal in eerste instantie zijn wedstrijden gaan spelen voor Feyenoord Onder 21.

De twintigjarige Frans Ivoriaan speelt al zijn hele leven in de jeugd van de Parijzenaren. Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl laat woensdagvond weten dat de clubs in principe akkoord zijn. Of het om een permanente deal of huurovereenkomst gaat is niet bekend gemaakt. De Rotterdammers hebben een uitgestippeld plan klaarliggen voor de rechtspoot die eerst mag rijpen in Feyenoord Onder 21.

Feyenoord heeft zelf overigens nog niets gecommuniceerd, terwijl de transferdeadline wel al verstreken is. In de komende uren wordt ongetwijfeld duidelijk of Touré ook echt naar Rotterdam-Zuid zal komen.

De jonge Touré komt links op het middenveld het best uit de voeten. Tot nu toe speelde hij twee wedstrijden voor PSG Onder 21 in de UEFA Youth League. In die wedstrijden kwam hij niet tot scoren. Touré heeft nog een contract tot en met 2023 in Parijs. De club verlengde in 2021 voor het laatst de verbintenis van de jonge Fransman.