Becker na geweldige seizoensstart verkozen tot Speler van de Maand in Bundesliga

Becker na geweldige seizoensstart verkozen tot Speler van de Maand in Bundesliga

15-09-2022 18:21 Laatste update: 18:42
21

Sheraldo Becker is verkozen tot speler van de maand augustus in de Bundesliga. De maandelijkse prijs werd in 2018 in het leven geroepen en gaat nu voor het eerst naar een speler van Union.

De oud-speler van onder meer PEC Zwolle en ADO Den Haag begon flitsend aan het nieuwe seizoen in Duitsland. In de vier wedstrijden die vorige maand werden afgewerkt was hij goed voor liefst drie doelpunten en twee assists. Deze goede lijn heeft Becker in september doorgezet. Zo maakte hij twee weken terug nog de gelijkmaker tegen Bayern München (1-1). 

Wedden

Meer odds

De knappe statistieken van de rappe vleugelaanvaller hebben er mede voor gezorgd dat de club van trainer Urs Fischer momenteel zelfs de koploper van de Bundesliga is. Donderdagavond mag Becker, die sinds 2019 uitkomt voor Union, opnieuw aan de bak. Dan staat het Europa League-duel met SC Braga op het programma. 

Zijn doelpunten en assists hebben er ook voor gezorgd dat hij een plek heeft afgedwongen in de nationale ploeg van Suriname, dat binnenkort twee oefenwedstrijden speelt in Nederland. Op 22 september staat in Almere een test tegen Nicaragua op het programma en vier dagen speelt natio in Zwolle tegen PEC Zwolle.