Hongarije en Italië maken uit wie poule des doods wint: fraaie odds bij Unibet!

Hongarije en Italië maken uit wie poule des doods wint: fraaie odds bij Unibet!

26-09-2022 12:00

De Nations League gaat verder met weer een aantal mooie affiches. Onder andere Duitsland, Italië, Engeland en stuntploeg Hongarije mogen aan de bak. Bookmaker Unibet heeft weer een aantal mooie odds klaarstaan en wij hebben de mooiste tips alvast op een rijtje gezet.

Engeland - Duitsland: Duitsland wint (2.90)
Duitsland neemt het maandagavond op tegen het inmiddels gedegradeerde Engeland. De ploeg van de bekritiseerde Gareth Southgate verloor in Milaan van Italië, waardoor ze volgend jaar uitkomen in Divisie B. De Duitsers verloren vrijdagavond van Hongarije, het groepshoofd in poule C. Daardoor kunnen ook de Duitsers de finaleronde van de Nations League niet meer halen. Tijdens de wedstrijd staat dus niets meer op het spel behalve de eer, maar de Engelsen zijn nog niet in vorm in de Nations League. Ze wonnen nog geen enkele keer in het mondiale toernooi. Denk je dat dit zo blijft en dat Duitsland ook wint van Engeland? Dan staat daar een fraaie odd van 2.90 voor. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet.

Hongarije - Italië: Beide teams scoren (2.00)
Hongarije en Italië gaan maandagavond uitmaken wie van de twee naar de Final Four gaat van de Nations League. De Hongaren hebben aan een gelijkspel genoeg en Italië zal moeten winnen van de stuntploeg. In eigen huis is de thuisploeg van maandagavond nog ongeslagen en tot nu toe wisten ze in elke wedstrijd in Poule C te scoren. Italië lukte het alleen in de uitwedstrijd tegen Engeland niet om een doelpunt te maken. Denk je dat beide teams er vol voor gaan en dat er vanuit beide kanten een goal valt? Dan krijg je bij Unibet 2.00 keer je inzet terug.

Roemenië - Bosnië Herzegovina: Bosnië Herzegovina wint (4.00)
In Groep 3 van Divisie B is het Bosnië Herzegovina dat de dienst uitmaakt. Het Oost-Europese land staat met elf punten bovenaan in deze groep en neemt het maandagavond in de laatste wedstrijd op tegen hekkensluiter Roemenië. De uitspelende ploeg is nog steeds ongeslagen in de Nations League en de thuisploeg won alleen nog van Finland. De Roemenen kunnen nog derde worden en met een enorme overwinning kunnen ze theoretisch nog op de tweede plek eindigen. Bosnië Herzegovina kan niet meer dalen en zal de Nations League-campagne als groepshoofd afsluiten. Denk je dat ze dit in stijl gaan doen en ook de laatste wedstrijd tegen de Roemenen gaan winnen? Dan ontvang je maar liefst 4.00 keer je inzet bij bookmaker Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.