LIVE-discussie: Van Nistelrooij maakt opstelling PSV bekend tegen angstgegner

LIVE-discussie: Van Nistelrooij maakt opstelling PSV bekend tegen angstgegner

09-10-2022 15:28 Laatste update: 15:39
162

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij laat zijn opstelling intact na de overtuigende zege op FC Zürich in de Europa League. De Eindhovenaren verschijnen met dezelfde elf namen aan de aftrap in de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.

PSV wist al tien jaar niet meer te winnen in het Abe Lenstra Stadion. Daar moet Van Nistelrooij verandering in zien te brengen. Hij speelde in het verleden nog één seizoen voor Heerenveen. De voormalig topspits houdt vertrouwen in de spelers die donderdag overtuigend Zürich versloegen. Xavi Simons en Joey Veerman krijgen opnieuw de voorkeur boven Guus Til en Erick Gutiérrez. Voorin staat Yorbe Vertessen opnieuw in de punt van de aanval. De Belg scoorde twee keer in Zwitserland.

Wedden

Meer odds

De Eindhovenaren moeten het nog zonder Ki-Jana Hoever, Jarred Branthwaite en Luuk de Jong stellen. Na de nederlaag tegen SC Cambuur van vorige week kan PSV zich geen tweede misstap op rij veroorloven.

Ook bij Heerenveen zijn er geen wijzigingen na het doelpuntloze gelijkspel tegen FC Emmen van vorige week. 

De opstellingen
SC Heerenveen: Noppert; Van Ewijk, Van Ottele, Van Beek, Bochniewicz, Köhlert; Tahiri, Haye, Olsson; Van Hooijdonk, Sarr

PSV: Benítez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Simons, Veerman; Saibari, Vertessen, Gakpo