Noppert zag in goal van Gakpo houdbare bal: 'Zo'n schot kan ik 100 procent hebben'

Noppert zag in goal van Gakpo houdbare bal: 'Zo'n schot kan ik 100 procent hebben'

09-10-2022 19:55
70

Andries Noppert kijkt met een heel naar gevoel terug op de wedstrijd van zondag tegen PSV. De doelman werd alleen gepasseerd door Cody Gakpo, waardoor SC Heerenveen met 0-1 verloor. Volgens de doelman had hij het schot ook nog eens kunnen pakken.

"Hier ben ik echt doodziek van", vertelt een teleurgestelde Noppert tegenover ESPN. "Als je met 0-1 verliest hier en je ziet ook de manier waarop, dan ben ik daar doodziek van. Het is mooi dat je daarvoor goede reddingen maakt en natuurlijk is dat leuk voor het elftal, maar dat weegt echt niet op tegen die goal. Ik kan hier echt heel slecht tegen. Kan er niks anders van maken."

Wedden

Meer odds

Noppert krijgt daarna de goal van Gakpo terug te zien en hij vindt dat hij wel meer had kunnen doen. "Er zit een stuitje in en dat maakt zo’n bal wel lastig, maar ik wil zo’n schot gewoon pakken. Ik kan deze bal gewoon pakken, dat weet ik honderd procent zeker." Noppert werd uitgeroepen tot man of the match, maar dat kan de doelman nog even weinig deren.

Door het verlies tegen PSV staat SC Heerenveen nu achtste op de ranglijst. Voor Noppert worden het sowieso spannende dagen. De doelman krijgt namelijk binnenkort te horen of hij bij de selectie van het Nederlands elftal zit voor het WK in Qatar.