Midtjylland blij met punt tegen Feyenoord: 'Heel lastig in zo'n geweldig stadion'

Midtjylland blij met punt tegen Feyenoord: 'Heel lastig in zo'n geweldig stadion'

14-10-2022 07:19 Laatste update: 08:19
37

FC Midtjylland-trainer Albert Capellas is erg tevreden met het gelijkspel tegen Feyenoord. De Spaanse oefenmeester zag een geweldige sfeer in De Kuip en was trots dat zijn spelers zich in zo’n heksenketel wisten te meten met de Rotterdammers.

Net als vorige week donderdag in Denemarken eindigde het duel in 2-2. Midtjylland was, vooral de tweede helft, de onderliggende partij. Een punt voelt voor Capellas dan ook bijna als een overwinning. "We hebben vandaag laten zien dat we ons kunnen meten met een ploeg als Feyenoord. Het is heel lastig om in zo’n geweldig stadion, met zulke fans en zo’n goede sfeer een punt te pakken. En dat hebben we gedaan", aldus Capellas na afloop voor de camera’s van ESPN

Dat de Denen in de tweede helft weinig in te brengen hadden, kwam volgens de oefenmeester door een gebrek aan scherpte. "We kregen vandaag wel genoeg mogelijkheden om te counteren, maar we gaven steeds de beslissende bal verkeerd. Dat is wat er misging. Maar ik ben gewoon heel blij. Ik hecht veel meer waarde aan dit punt dan aan het punt van vorige week."