Ferdinand ziet kwakkelende Man United-speler: 'Mis de magie sinds hij hier speelt'

Ferdinand ziet kwakkelende Man United-speler: 'Mis de magie sinds hij hier speelt'

25-10-2022 23:19
11

Rio Ferdinand heeft zich uitgelaten over de prestaties van Jadon Sancho bij Manchester United. In de podcast van de oud-verdediger vertelt hij dat de aanvaller niet zichzelf is bij zijn huidige club.

"Zijn zelfvertrouwen is er gewoon niet", vertelt een teleurgestelde Ferdinand over de situatie rondom Sancho. "Dat speciale wat hij had bij Dortmund is er niet meer sinds hij op Old Trafford speelt. Ik zie hem nu ballen voorzichtig terug spelen en dan denk ik: kom op man zo ben je toch niet. Ik heb Sancho echt geweldig dingen zien doen, maar die magie mis ik sinds hij bij Manchester United speelt."

Ferdinand vindt wel dat Sancho ervoor blijft werken en de oud-verdediger waardeert hij dat de aanvaller zich in blijft zetten voor het team. "Daar geef ik hem zeker de credits voor, maar we hebben hem niet gekocht als verdediger, we hebben hem gekocht om tegenstanders te verwoesten. Hij laat aanvallend nu gewoon niet genoeg zien in mijn ogen, hij moet meer kunnen. Ik weet dat hij meer kan."

Sancho is onder Ten Hag vaak wel basisspeler, maar hij wordt ook regelmatig naar de kant gehaald. Of de aanvaller bij de selectie van Engeland zit voor het WK in Qatar is nog onbekend.