Verdeeldheid over Feyenoord-verrassing bij ESPN: 'Ik vind het best opmerkelijk'

Verdeeldheid over Feyenoord-verrassing bij ESPN: 'Ik vind het best opmerkelijk'

03-11-2022 18:18
12

In de studio van ESPN zijn de meningen verdeeld over de basisplek van Igor Paixão tegen SS Lazio. Kenneth Perez begrijpt wel waarom de Braziliaan zijn basisdebuut mag maken in het cruciale duel, Marciano Vink heeft zijn twijfels.

Paixão mag donderdag voor het eerst in de basis starten bij Feyenoord. Dat terwijl het treffen met Lazio een do-or-die-wedstrijd is voor de Rotterdammers. "Is Paixão de verrassing, waar Slot het over had?", vraagt Perez zich af, waarmee hij doelt op de persconferentie van Slot. "Ik vind het geen hele grote verrassing."

Wedden

Meer odds

Vink denkt daar anders over. "We hebben hem zien spelen tegen PSV, toen viel hij in. Hij heeft nog niet eens een helft gespeeld voor Feyenoord. Het is dus best opmerkelijk..." Perez haakt vervolgens in op de woorden van zijn collega. "Maar heeft dit niet te maken met het feit dat geen buitenspeler écht heeft overtuigd? Slot heeft het geprobeerd met Jahanbakhsh, Dilrosun en Walemark aan deze kant. Niemand heeft echt zijn kans gepakt."

Vink blijft echter bij zijn standpunt. "In de grootte van deze wedstrijd is het natuurlijk best gek dat je iemand de kans geeft om zich meer dan 45 minuten te laten zien. Ik vind dat best opmerkelijk."