'Karsdorp komt na week na Mourinho-uitbarsting niet opdagen bij AS Roma'

'Karsdorp komt na week na Mourinho-uitbarsting niet opdagen bij AS Roma'

20-11-2022 17:44
27

Rick Karsdorp lijkt zijn laatste wedstrijd voor AS Roma te hebben gespeeld. De oud-speler van Feyenoord is zondag niet op komen dagen, meldt Sky Sport Italia.

Karsdorp kreeg vorige week een ongekende veeg uit de pan van Mourinho. De Nederlander verzaakte in de ogen van de Portugese trainer tijdens het gelijkspel met Sassuolo (1-1). Mourinho sprak zelfs van 'verraad', zonder de naam van Karsdorp te noemen. "Ik heb tegen de speler gezegd dat hij in januari een ander team mag gaan zoeken."

Wedden

Meer odds

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Karsdorp en Mourinho: maandag liet hij de training van AS Roma schieten. De spelers werden weer op het trainingscomplex verwacht na een weekje vrij. Op de achtergrond zou Roma al bezig zijn met het vastleggen van een nieuwe rechtsback.

"We willen uitleg van de club over de woorden van de trainer, en de wijze waarop hij dat heeft gedaan", liet zaakwaarnemer Johan Henkes anderhalve week geleden al weten aan de NOS. "Zo ga je niet om met een speler die al vijf jaar voor AS Roma speelt."