Hartverwarmend: Grealish laat wens gehandicapte fan (11) in vervulling gaan

Hartverwarmend: Grealish laat wens gehandicapte fan (11) in vervulling gaan

21-11-2022 17:22
8

Jack Grealish heeft zich maandag tegen Iran (6-2) van zijn beste kant laten zien. De Engelsman loste de belofte van een elfjarige fan in, door zijn treffer met breakdancebeweging 'the worm' te vieren.

Finlay, een elfjarige supporter van Manchester City, heeft Grealish als grote idool. Net als de zus van de City-aanvaller heeft Finlay een hersenverlamming. De jongen is diep onder de indruk van de manier waarop Grealish diens zus helpt, waardoor hij een brief naar de buitenspeler stuurde. 'Ik zou willen dat er meer mensen op de wereld waren zoals jij, mensen die anderen met een handicap behandelen als ieder ander.'

'Het maakt me blij om te zien dat jij als beroemde voetballer begrijpt wat het voor mensen betekent om te leven met een hersenverlamming. Je bent mijn held en de beste grote broer voor je zus', stond er in de brief. Grealish zocht Finlay op en de City-fan vroeg hem te willen juichen met 'the worm', wanneer Grealish op het WK zou scoren. Maandagmiddag laat Grealish de wens van Finlay in vervulling gaan.