Vitesse ziet verdediging versterkt worden met vervroegde terugkeer Oroz

Vitesse ziet verdediging versterkt worden met vervroegde terugkeer Oroz

02-12-2022 09:45 Laatste update: 09:46
14

Dominik Oroz is weer aangesloten bij de eerste selectie van Vitesse. De huurovereenkomst met SK Sturm Graz is per direct beëindigt. Dat brengen de Arnhemmers naar buiten via officiële kanalen

Oroz werd afgelopen zomer, na een contractverlenging, verhuurd aan Sturm Graz. Dat mede doordat Vitesse meerdere maanden niet over de centrumverdediger kon beschikken vanwege dienstplichtregels in Oostenrijk. De prof was bij herhaling vergeten om vrijstelling aan te vragen. In het Alpenland kon Oroz tenminste nog voetballen.

"Ik ben blij om weer terug te keren bij Vitesse", zegt Oroz over zijn rentree in Arnhem. "Het einde van vorig seizoen was frustrerend. Voor mijzelf, maar ook voor de club. De overstap naar Oostenrijk was op dat moment een oplossing, maar het voelt goed om nu weer bij Vitesse te zijn. Ook technisch directeur Benjamin Schmedes is in zijn nopjes. "Het was een vervelende situatie, maar inmiddels is dit opgelost. Zijn terugkeer vergroot de opties in de achterhoede."

Oroz is inmiddels weer uit het leger en lijkt mee te gaan naar Portugal met de rest van selectie om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Oroz is sinds januari 2021 verbonden aan Vitesse. Tot dusver speelde hij 43 wedstrijden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie