Update: Karsdorp laat zich na wekenlange afwezigheid weer zien op training Roma

Update: Karsdorp laat zich na wekenlange afwezigheid weer zien op training Roma

12-12-2022 16:39
38

Het is vooralsnog onduidelijk waar de nabije toekomst van Rick Karsdorp ligt. Volgens het Italiaanse sportmedium Il Tempo verwacht AS Roma de Nederlander komende maandag gewoon op de training.

Karsdorp kreeg het onlangs behoorlijk aan de stok met trainer José Mourinho. De Portugese oefenmeester noemde hem een verrader, waarna de rechtervleugelverdediger uit beeld verdween bij de Italiaanse club. 

Wedden

Meer odds

De Romeinen hervatten komende maandag de training in aanloop naar de tweede seizoenshelft van de Serie A. Volgens Il Tempo gaat Roma er gewoon van uit dat de Oranje-international, die geen deel uitmaakte van de oefentrip naar Japan, komt opdagen. Het nieuwsmedium gaat er echter van uit dat Karsdorp niet ingaat op de uitnodiging, en zijn zinnen heeft gezet op een vertrek. Roma zou ongeveer tien miljoen euro verlangen. 

Komende donderdag vertrekt de huidige nummer zeven van de Serie A voor een trainingskamp naar de Algarve, waar eerder deze week Vitesse vroegtijdig vertrok vanwege aanhoudende regenval. Daar speelt de club op 22 december een oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Update: Rick Karsdorp heeft zich maandag weer op het trainingsveld bij AS Roma gemeld. De rechtervleugelverdediger lag overhoop met trainer José Mourinho en een transfer leek niet te kunnen uitblijven. Toch heeft Karsdorp de groepstraining hervat. Het is onduidelijk of hij ook meegaat naar de Algarve, waar Roma vanaf donderdag een trainingskamp belegt.