Go Ahead Eagles verlengt contract van technisch manager Bosvelt

Go Ahead Eagles verlengt contract van technisch manager Bosvelt

17-12-2022 12:08
23

Go Ahead Eagles-technisch manager Paul Bosvelt heeft zijn contract met één jaar verlengd bij de club in Deventer. Daarmee blijft Bosvelt tot medio 2025 aan als technisch manager.

"Ambitie wordt niet altijd bepaald door de grootte van een club waarvoor je werkt, maar meer door de groeimogelijkheden die er zijn", reageert Bosvelt nadat de verlenging wereldkundig werd gemaakt op de officiële kanalen. "Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat ik een goed gevoel heb bij het DNA van een club. De rol van technisch manager zou ik daarom ook niet zomaar ergens anders kunnen bekleden. In Deventer ben ik op mijn plek en hebben mijn gezin en ik onze draai gevonden. Om dan te verkassen, dat doe je niet zomaar."

Bosvelt gaat verder. "Bovendien zie ik na vijf jaar als technisch manager bij Go Ahead Eagles nog steeds voldoende uitdaging om er méér uit te halen door met de club nóg meer stappen te maken, nóg stabieler te worden. Het is voor mij de reden geweest om mijn contract met een extra jaar te verlengen tot medio 2025."

De voormalig profvoetballer kwam in Nederland uit voor Go Ahead Eagles, FC Twente, sc Heerenveen en Feyenoord. In het buitenland speelde hij voor Manchester City.