Klopp maakt interesse bekend met flirt: 'Exceptioneel, echt geweldig op het WK'

Klopp maakt interesse bekend met flirt: 'Exceptioneel, echt geweldig op het WK'

26-12-2022 17:27
9

Jürgen Klopp steekt zijn bewondering voor Jude Bellingham niet onder stoelen of banken. Het is een publiek geheim dat Liverpool één van de clubs is met interesse in de negentienjarige middenvelder van Borussia Dortmund.

Klopp liet zich op de persconferentie in aanloop naar het Premier League-duel met Aston Villa verleiden tot uitspraken over het Engelse toptalent. "Je kan je voorstellen dat we waarschijnlijk wel gaan kijken of er wat mogelijk is", zegt de Duitse manager over een mogelijk bod. Hij kan nog niet beloven dat er daadwerkelijk een nieuwe middenvelder naar Anfield komt. "Of er ook wat gaat gebeuren? We zullen zien."

Naast Bellingham, mogen ook Sofyan Amrabat en Enzo Fernández zich naar verluidt in de belangstelling van Liverpool verheugen. Klopp erkent dat vooral de international van The Three Lions veel indruk op hem maakt. Wel vraagt Dortmund zo'n 150 miljoen euro. "Ik hou er niet van om te praten over geld als je het over hem hebt. Iedereen kan zien dat hij exceptioneel is." 

"Als je iemand die geen verstand van voetbal heeft vraagt hoe oud Bellingham is, denk ik dat niemand ook maar in de buurt komt", vervolgt Klopp. "Ze zullen zeggen waarschijnlijk zeggen dat hij 28 of 29 jaar is, omdat hij zo volwassen speelt. Hij speelde geweldig op het WK, echt geweldig."

Naast Liverpool geniet Bellingham onder meer interesse van Real Madrid. Volgens Spaanse media heeft de Koninklijke de beste papieren.