Feyenoord gaat transfermarkt op: 'Zoeken iemand die er gelijk staat'

Feyenoord gaat transfermarkt op: 'Zoeken iemand die er gelijk staat'

28-12-2022 14:24 Laatste update: 16:06
127

Feyenoord gaat de transfermarkt op voor een tijdelijke vervanger van Gernot Trauner, vertelt Arne Slot. De Oostenrijkse verdediger staat met een knieblessure de komende maanden aan de kant.

Trauner moet onder het mes en is minstens twee maanden uit de roulatie. Voor de oefenwestrijd tegen FC Emmen gaat Slot in op het halen van een vervanger. "In eerste instantie zoeken we een speler die er gelijk staat, maar we weten ook dat dat vaak een prijskaartje met zich meebrengt", zegt hij tegen ESPN. "In de winter zijn de spelers vaak ook niet goedkoper dan in de zomer."

"Kortom, dat is best een uitdaging om die te vinden. Als dat lukt, zullen we dat niet nalaten", gaat de Feyenoord-trainer verder. "Als dat niet lukt, wordt het een speler die de concurrentie moet aangaan met bijvoorbeeld Jacob Rasmussen en Lutsharel Geertruida, die er kan spelen. Dan leveren we erg veel kopkracht in natuurlijk. Zelf Mats Wieffer is voor die positie nog een optie. Het kan op meerdere manieren, maar idealiter haal je er een die er gelijk staat."